Overslaan en naar de inhoud gaan
Klantenservice
0343-701 029

Over ons

Geschiedenis Kopu

Kopu Shops is in april 2009 opgericht, destijds nog onder de naam van de eerste webshop: Tuinkussenwinkel.nl. Na 5 maanden keihard werken en verkopen van tuinkussens zijn we verder gaan kijken wat we eventueel nog meer konden verkopen via internet. Onze leverancier van de tuinkussens levert ook dekbedovertrekken. Dekbedovertrekshop.com was dan ook de 2e webshop die werd geopend in oktober 2009.

Inmiddels is Kopu gegroeid tot 15 webshops, waarbij we ons steeds meer gaan richten op textiel in en om het huis. Van tuinkussens tot hoeslakens en van sierkussens tot dekbedovertrekken. In 2013 zullen er nog een aantal nieuwe winkels geopend worden. In maart 2013 zijn de merkenshops Cinderellawinkel.com en Summersetshop.nl geopend.

Alle producten worden vanuit 1 centraal magazijn in het mooie Amerongen verzonden. Ook de klantenservice is hier gevestigd, zodat er echt sprake is van zeer korte lijnen.

Het team dat dagelijks voor u klaart staat bestaat uit:

- Frank Putman (Marketing)

- Leo Putman (Inkoop, magazijn en manusje-van-alles)

- Jenneke de Greef (magazijn)

- Els Voogt (Klantenservice en nieuwe producten)

- Jeroen Visser (Developer)

Webshop keurmerk

We hebben na onderzoek een helder overzicht gemaakt van de vele keurmerken. Hieruit kwam een duidelijke voorkeur voor Stichting Webshop Keurmerk naar voren. Criteria zijn onafhankelijkheid, echte periodieke controle's, bemiddeling bij geschillen en natuurlijk de kosten.

Vergelijk.nl verwoord het zo: "...concludeert VERGELIJK.NL dat Webshop Keurmerk en Thuiswinkel Waarborg echt betrouwbaar zijn...". Kopu sluit zich daar volledig bij aan.