Overslaan en naar de inhoud gaan
Klantenservice
0343-701 029

Over ons


Geschiedenis Kopu

Kopu Shops is opgericht in april 2009, destijds nog onder de naam van de eerste webshop: Tuinkussenwinkel.nl. Na 5 maanden keihard werken en verkopen van tuinkussens zijn we verder gaan kijken wat we eventueel nog meer konden verkopen via internet. Eind 2009 is Kerstbomenwinkel.nl geopend, hier verkopen wij verschillende soorten en merken kunstkerstbomen, kerstballen en accessoires.

Inmiddels is Kopu uitgegroeid en verkopen we buiten onze eigen webshops ook onze producten via diverse andere grote webshops in binnen- en buitenland. In de laatste jaren richten op onze eigen merken en eigen ontworpen producten omdat we goede ideeën hebben ten aanzien van kwaliteit en ontwerp is dit steeds belangrijker geworden de laatste jaren. De merken hiervoor zijn Kopu voor tuinkussens en parasols en Excellent Trees voor onze kunstkerstbomen. Alle producten worden vanuit 1 centraal magazijn in Nederland verzonden. Ook de klantenservice is in Nederland gevestigd, en is gewoon bereikbaar, zodat er echt sprake is van zeer korte communicatie lijnen.Webshop keurmerk

Na onderzoek te hebben gedaan is er inmiddels een helder overzicht gemaakt van de vele keurmerken. Hieruit kwam een duidelijke voorkeur voor Stichting Webshop Keurmerk naar voren. Criteria zijn onafhankelijkheid, echte periodieke controle's, bemiddeling bij geschillen en natuurlijk de kosten.

Vergelijk.nl verwoord het zo: "...concludeert VERGELIJK.NL dat Webshop Keurmerk en Thuiswinkel Waarborg echt betrouwbaar zijn...". Kopu sluit zich daar volledig bij aan.